Connect with us

Economic

TeleM Botoșani are un nou sediu: „Ne apropiem de studioul ProTV”  FOTO&VIDEO

Published

on

Postul local de televiziune TeleM s-a mutat în casă nouă. Astăzi la prânz a fost inaugurat noul sediu TeleM, aflat pe bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea Școlii nr. 10.

După o muncă de aproximativ o lună și jumătate, astăzi a fost inaugurat noul sediul al TeleM, un spațiu mult mai generos și modern, în care se vor realiza emisiunile și buletinele de știri. Noul sediu are peste 200 de metri pătrați, un studiou precum la televiziunile naționale și echipamente moderne. La inaugurare au fost prezenți angajații și colaboratorii postului de televiziune, colegi din presa locală și omul de afaceri Maricel Maxim, cel care s-a ocupat de amenajarea noului sediu al TeleM.

Omul de afaceri Dumitru Balan a cumpărat în urmă cu aproximativ un an postul de televiziune TeleM și a investit peste 200.000 de euro în noul sediu și în achiziția de aparatură. El spune că nu se va opri aici și vrea ca TeleM Botoșani să ajungă la nivelul televiziunilor naționale.

„Acum o lună și jumătate am luat hotărârea de a ne muta sediul. După o lună și jumătate de muncă, suntem în noul sediu. Îmi cer scuze pentru lipsa de modestie dar cred că ne apropiem de studioul ProTV-ului. Mulțumesc tuturor colegilor care au venit astăzi. Trăiesc animat de dorința că se va face treabă bună”, a spus Dumitru Balan, patronul postului TeleM Botoșani.

În afara știrilor de la ora 18.00 și a emisiunilor Dialog Deschis și Dosarul Zilei care pot fi urmărite de la ora 17.00 și respectiv 18.30, TeleM a început să realizeze transmisii în direct de la evenimentele importante care se organizează în municipiul și județul Botoșani.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad