Connect with us

Sport

FC Botoșani – Academica Clinceni 2-2. O repriză de fotbal, una de circ și o catastrofă de arbitru FOTO

Published

on

FC Botoșani pierde două puncte pe teren propriu în meciul cu Academica Clinceni. Elevii lui Croitoru au făcut 30 de minute foarte bune, au marcat două goluri și au mai avut două-trei mari ocazii după care s-au relaxat iar oaspeții au egalat până la pauză. A urmat circul din repriza secundă cu trageri de timp de o manieră nesimțită, simulări și niște greșeli de arbitraj cum nici în județ nu vezi.

FC Botoșani a reușit să deschidă scorul în minutul 4 prin fundașul stânga Alex Țigănașu. A fost o centrare de pe dreapta, mingea a fost deviată cu capul până la Țigănașu iar fundașul stânga botoșănean a marcat cu un șut la colțul lung. Ofosu putea majora scorul patru minute mai târziu dar șutează în portarul oaspeților. În minutul 12, Ongenda are o mare șansă de gol dar Ongenda șutează peste poartă din centrul careului.

În minutul 20, FC Botoșani marchează din nou dar golul este anulat pentru ofsaid. Cinci minute mai târziu, Reagy Ofosu majorează scorul.

Andronic și Miron au două șanse mari de a majora scorul dar ratează. Jucătorii botoșăneni se relaxează și permit oaspeților să atace și să reducă din diferență. Buziuc a marcat după o acțiune prelungită de atac în care cei de la Clinceni au șutat de trei ori spre poarta lui Pap.

Cu două minute înainte de pauză, Clinceni putea egala. Vojtus reia cu capul de lângă Kolesovs dar mingea trece puțin pe lângă poartă. În prelungirile primei reprizei, Clinceni reușește egalare. Vojtus marchează cu șut la colțul lung iar la pauză scorul este 2-2.

Croitoru îl scoate de pe teren pe Andronic și îl introduce pe Mousa, jucător venit în urmă cu trei zile la Botoșani. În debutul reprizei secunde se joacă pe contre dar niciuna dintre echipe nu reușește să marcheze. Buziuc trece de Țigănașu ca în curtea școlii, șutează la colțul scurt dar mingea lovește plasa laterală. Replica Botoșaniului vine un minut mai târziu dar Kolesovs reia cu capul pe lângă poartă.

În minutul 70, botoșănenii cer penalty pentru un henț în careu dar arbitrul Andrei Antonie lasă jocul să continue. Ofosu șutează puternic din marginea careului dar Vâlceanu respinge. FC Botoșani domină partida dar Clinceni are o șansă mare de gol în minutul 86. Pe finalul partidei, arbitrul Andrei Antonie a fost depășit total de joc și a incitat publicul.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad