Connect with us

Administratie

DRDP Iași își bate joc din județul Botoșani. Au abandonat lucrările pe drumul Iași – Ștefănești după doar 5 kilometri FOTO

Published

on

Botoșănenii au ajuns bătaia de joc a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, instituție condusă de Ovidiu Laicu, un individ care tot promite covoare asfaltice de câte ori vine un ministru iar ulterior uită de acest județ.

Unul dintre obiectivele promise pentru acest an de Laicu și Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, este tronsonul de drum național limita cu județul Iași – Ștefănești – Manoleasa. La ultima vizită a ministrului Transporturilor s-a început în forță dinspre Iași, s-au asfaltat vreo cinci kilometri după care firma care executa lucrările și-a luat oamenii și utilajele și a plecat. Drumul a rămas în stare jalnică botoșănenii din această zonă a județului așteaptă următoarea vizită a ministrului Cuc pentru ca DRDP Iași să mai asfalteze încă vreo cinci kilometri.

Primarul orașului a făcut mai multe demersuri pe la instituțiile statului dar de fiecare dată i s-a recomenadat să aibă răbdare.

„Am constatat cu amărăciune că drumul DN24 Bădărăi – Ștefănești – Manoleasa se află într-o stare jalnică. Toate lucrările de reabilitare, începute în această vară s-au finalizat doar pe o distanță de aproximativ 5 km, restul până la 60 km…. așteaptă. Mare mi-a fost mirarea că nu mai era nici urmă de muncitori, nici urmă de utilaje. Au plecat probabil să înceapă o altă lucrare. Răbdător, cum am fost sfătuit de domnul ministru CUC să fiu, fac cunoscut acest lucru tuturor celor direct răspunzători și mai ales celor care afirmau cu tărie: Ajunge cu minciuna, cu demagogia, ajunge cu dezinformarea”, a precizat Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad