Connect with us

Administratie

Viceprimarul Cosmin Andrei calcă pe cadavrul unui om mort la Cornișa și își face campanie electorală. VEZI REACȚIILE 

Published

on

După tragedia de la Cornișa, unde un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața, viceprimarul Cosmin Andrei, s-a gândit că este cel mai bun moment de a mai câștiga ceva capital electoral. Acesta a postat un mesaj pe facebook dar reacțiile oamenilor nu au fost pe măsura așteptărilor lui.

„Cine plătește pentru tragedia de la Cornișa? Un om care a ales să-și petreacă timpul liber în Parcul Cornișa și-a pierdut ieri viața, absurd și nedrept. Cu toate astea, la mai bine de 24 de ore de la tragedie, nimeni nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat!

Este uimitor cum domnul Eugen Țurcanu, mâna dreaptă a primarului Flutur și cel care conduce de facto complexul Cornișa, a avut grijă să menționeze că „nu avem nicio vină”, dar a „uitat” să spună când și cine va răspunde.

Nu există cuvinte de alinare pentru cei care au pierdut un om drag. Condoleanțe! Suntem alături de voi. Noi, toți ceilalți, trebuie să avem grijă ca cei vinovați pentru această tragedie să plătească”, este mesajul postat de Cosmin Andrei, cel care în urmă cu vreo două-trei săptămâni și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Reacțiile nu au fost pe măsura așteptărilor. O parte dintre cei care au comentat la postarea viceprimarului, s-au arătat indignați de faptul că acesta profită de moartea unui om.

„Sa transformi o tragedie intr-o oportunitate de a castiga capital politic… Really? I mean REALLY? Mda… Eu zic sa lasati totusi organele abilitate sa traga concluziile si sa pedepseasca vinovatii (in cazul in care acestia exista) si sa nu transformam retelele sociale in tribunale sociale… Zic si eu”,

„Probabil dacă vă limitați la condoleanțe ar fi fost plus imagine, pentru campania electorală, că despre asta este vorba …. dar așa, JOSNIC! Și oricum, înțeleg din mesaj că ați și găsit a cui este vina!!!”,

„Nu vă este rușine să vă faceți campanie pentru obținerea de capital politic pe seama dramei unei familii ? Bănuiesc că nu. Ca să vă fie rușine ar trebui mai întâi să aveți onoare. Nu aveți nici de unele dar credință în Dumnezeu mai aveți?”.

O reacție a avut și Costel Nazare, primarul comunei Concești. „Rușine sa se faca campanie electorala pentru decesul unei persoane…mă asteptam la mai mult de la dumneavoastră…”.

Din nefericire, unii politicieni sunt în stare să calce pe cadavre pentru a-și atinge scopul. Acesta este abia începutul unei campanii electorale în care vom vedea din nou atacuri, dezinformări și plângeri pe la instituțiile statului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad