Connect with us

Sport

Sâmbătă ora 18.00: CSM Botoșani – Steaua la Sala Polivalentă

Published

on

CSM Botoșani va juca un amical de lux împotriva echipei Steaua București. Partida este programată sâmbătă de la ora 18.00, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă iar intrarea va fi liberă.

În deschidere va fi un meci de juniori, apoi prezentarea lotului CSM Botoșani iar ulterior amicalul cu Steaua București. Conducătorii clubului botoșănean speră ca Sala Polivalentă Elisabeta Lipă să fie plină iar iubitorii sportului să vină din nou la meciurile de handbal.

„Am vrut să aducem cea mai titrată echipă din România, cu cel mai vast palmares în handbalul românesc. Sâmbătă vom avea prezentarea lotului CSM Botoșani după care amicalul cu Steaua. În deschidere va fi un meci de juniori între LPS Botoșani și LPS Roman. Intrarea va fi liberă și sperăm să avem sala plină. De asta facem eforturi și vrem să aducem cât mai mulți oameni la Sala Polivalentă. Handbalul este un sport spectaculos iar jucătorii au nevoie de sprijinul publicului”, a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Radu Roșu, noul antrenor al CSM Botoșani, spune că va fi spectacol în meciul de sâmbătă după amiază și că spectatorii vor vedea un handbal de calitate.

„Cu siguranță va fi spectacol. Ne dorim să câștigăm fiecare meci dar nu o să jucăm la rezultat. Vrem să câștigăm dar vrem să fie și un spectacol. Va fi un test pentru noi, este primul amical cu o echipă puternică”, ne-a spus Radu Roșu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad