Connect with us

Sport

CSM Botoșani atacă promovarea în sezonul viitor: „Avem cel mai valoros lot din seria noastră” FOTO&VIDEO

Published

on

CSM Botoșani a realizat până acum șase transferuri importante și se anunță principala favorită la câștigarea seriei în următorul sezon, programat să înceapă pe 22 septembrie.

Conducătorii clubului botoșănean au profitat de situația prin care trece CSU Suceava și au adus câțiva jucători cu mare experiență în primul eșalon al handbalului românesc. În același timp, au mai venit câțiva jucători tineri dar foarte talentați.

Cred că avem cel mai valoros lot din seria noastră. În afara celor trei jucători experiență, încercăm să legitimăm și câteva valori locale. Media de vârstă a lotului va fi foarte scăzută. Încă suntem în negocieri cu unii jucători. Până acum avem șase transferuri realizate. Cu jucătorii pe care i-am avut în sezonul trecut, cu cei noi, cred că vom face o figură frumoasă. Vrem să câștigăm cât mai multe meciuri iar în iarnă să fim în primele două echipe din serie. Dacă vom fi pe unul din primele două locuri, ne calificăm automat. Nu vrem să punem presiune pe jucători pentru că este un lot nou, în formare, a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Citește mai mult pe SPORT BOTOSANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad