Connect with us

Sport

FC Botoșani a adus un atacant cotat la 300.000 de euro

Published

on

FC Botoșani a realizat astăzi încă o achiziție. Este vorba de un atacant tunisian cotat la 300.000 de euro care a mai evoluat în România la Petrolul Ploiești și Concordia Chiajna.

Sofien Moussa a efectuat astăzi vizita medicală și a semnat pe un an cu FC Botoșani. El a evoluat pentru trei cluburi din Tunisia iar în 2015 a venit la Petrolul. După un an a plecat în Norvegia iar ulterior a mai jucat în Bulgaria și Scoția. În sezonul trecut, Moussa a jucat pentru Concordia Chiajna, club care a retrogradat în eșalonul secund. A jucat în 11 meciuri pentru Chiajna și a marcat 2 goluri.

Până săptămâna viitoare când se încheie campania de transferuri, sunt șanse să fie legitimați încă doi sau chiar trei jucători. În zilele următoare, Marius Croitoru va testa un jucător grec și unul austriac, ambii de profil ofensiv. În plus, oficialii FC Botoșani caută un mijlocaș ofensiv care să evolueze pe postul lui Ongenda. În condițiile în care francezul nu va semna prelungirea și nu va ajuta echipa, el va sta pe bancă sau în tribună până la finalul sezonului când îi expiră contractul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad