Connect with us

Evenimente

Agent de poliție anchetat pentru ultraj și refuz de recoltare de probe biologice

Published

on

Un agent de poliție este cercetat de colegii lui pentru comiterea infracțiunilor de refuz de recoltare de probe biologice și ultraj.

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați că s-a desprins o portieră de la o autoutilitară care circula pe o stradă din oraș. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în timp ce efectuau cercetările, a oprit autoutilitara rămasă fără portieră, care era condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Dorohoi.

Șoferul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, acesta avut un comportament recalcitrant față de polițiști, adresându-le amenințări.

„La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz de recoltare de probe biologice și ultraj, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi”, spun reprezentanții IPJ Botoșani care au mai precizat că agentul de poliţie se afla în timpul liber și conducea autovehiculul personal.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad