Connect with us

National

PSD a decis să rămână la guvernare. Votul în CEx a fost unanim

Published

on

Premierul Viorica Dăncilă a calificat drept „de neînțeles” decizia ALDE de a rupe coaliția de guvernare și a afirmat că PSD trebuie să „continue guvernarea”, invocând necesitatea asigurării stabilității țării.

”În unanimitate, colegii au decis să păstrăm guvernarea. Este foarte important pentru noi ce se întâmplă cu România. Avem responsabilitatea de a ne ține de promisiune. În eventualitatea în care ALDE decide ca miniștri să demisioneze, vom face alte propuneri. Pentru mine este o decizie de neînțeles.

Doamna Mănescu va rămâne în executiv, are proiecte în ministerul pe care îl va conduce și cred că a dat dovadă de responsabilitate. Trebuie să avem grijă ce se întâmplă cu imaginea României în extern.

Sunt miniștri în guvern care vor prelua portofoliile. Nicolae Bădălău va fi interimar la Energie, Radu Oprea la Relația cu Parlamentul, Ioan Nemeș va prelua interimarul de la Mediu.

Nu pot să știu ce va face domnul președinte Iohannis, am avut destule blocaje din partea sa, e posibil să avem în continuare.

Ca să faci restructurarea, trebuie să ai o majoritate în Parlament. Am considerat că nu este timpul să ne ocupăm acum de această restructurare. Pentru mine important este programul de guvernare”, a afirmat Viorica Dăncilă, după ședința PSD.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad