Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoșani 4-1. Campioana câștigă fără emoții

Published

on

Dan Petrescu nu a mai început meciul cu rezervele ci a trimis pe teren o parte dintre titulari, precum Arlauskis, Burcă, Camora și Deac iar misiunea echipei lui Marius Croitoru avea să devină una mai dificilă.

Debutul meciului a aparținut botoșănenilor care au avut trei șanse de a deschide scorul dar Andronic și Golofca de două ori, nu l-au putut învinge pe Arlauskis. CFR echilibrează jocul iar în minutul 18 Pereira reușește să marcheze cu un șut din marginea careului. Șapte minute mai târziu, scorul devine 2-0. Deac execută o lovitură liberă de la 18 metri, șutează pe lângă zid iar Hankic scoate din nou mingea din poartă. Croitoru face prima schimbare în minutul 29 când îl scoate pe albanezul Papa și îl introduce pe argentinianul Pierce.

În minutul 36, scorul devine 3-0. Hankic respinge greșit, apărarea FC Botoșani doarme iar Păun marcheză din careul mic.

Partea secundă începe cu CFR în atac dar elevii lui Dan Petrescu nu reușesc să șuteze pe poartă la o acțiune prelungită de atac în careul botoșănean. Croitoru face repede și celelalte două schimbări. Îi trimite pe teren pe Cîmpanu și Pițian dar nu se schimbă nimic în jocul FC Botoșani. Ba din contra, în minutul 70, Deac putea marca din nou. Două minute mai târziu, Pierce îl faultează în careu pe Păun iar arbitrul arată punctul cu var. Deac execută și marchează iar scorul devine 4-0.

În minutul 79, FC Botoșani reduce din diferență. Golofca scapă pe contraatac și șutează, Arlauskis respinge cu piciorul iar Cîmpanu marchează.

Finalul aparține clujenilor care mai puteau marca de cel puțin trei ori în poarta lui Hankic.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad