Connect with us

Administratie

Proiect de peste 5 milioane de euro demarat la Flămânzi

Published

on

Un proiect în valoare de peste 5 milioane de euro, finanțat din fonduri europene, a fost demarat de curând în orașul Flămânzi. Este vorba de un proiect prin care se vor asfalta aproximativ 10 kilometri de drum, se vor înființa trei trasee de transport local și se vor cumpăra microbuze electrice.

Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi, spune că se lucrează la proiectul tehnic și că din primăvara anului viitor se va începe asfaltarea. Tot anul viitor, vor ajunge la Flămânzi și cele trei microbuze electrice care vor efectua transportul local.

„Suntem deja la faza de licitație. Este un proiect în valoare de 5,2 milioane de euro. Urmează o perioadă de trei luni pentru proiectare și apoi execuția timp de 36 de luni. Aici vorbim de infrastructura rutieră, asfaltare trotuare, piste de bicicliști și depoul. Urmează să facem și achiziția celor trei mijloace de transport electrice. Vor fi microbuze de 18 locuri. Eu sper ca de anul viitor să începem lucrările și să avem achiziționate și microbuzele”, a spus Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad