Connect with us

Sport

Ongenda ar putea reveni în primul 11 la meciul cu CFR: „S-a pregătit toată săptămâna. Mingea este la el”

Published

on

Francezul Hervin Ongenda are șanse mari să fie în lotul pentru meciul cu CFR Cluj și chiar să joace din primul minut. Antrenorul principal al FC Botoșani spune că Ongenda s-a pregătit bine și pare să fi înțeles că nu va fi lăsat să plece pe o sumă modică, așa cum vor impresarii lui.

După ce impresarii l-au anunțat că are o ofertă din Italia, Ongenda nu s-a mai pregătit foarte bine, a acuzat niște probleme medicale iar Marius Croitoru l-a scos din lotul pentru meciul cu CSU Craiova. El a urmărit acel meci din tribună iar ulterior a început din nou să se pregătească.

„Hervin s-a pregătit toată săptămâna. Mingea este la el și el va hotărî când va face parte din lotul nostru. A venit la mine și mi-a spus că nu se poate antrena deoarece are probleme iar eu nu pot lua în lot jucători cu probleme. Săptămâna asta s-a antrenat foarte bine și rămâne de văzut până la ora meciului dacă va face parte din lot. Nu este vorba de supărare. Clubul l-a ajutat foarte mult pe Hervin, impresarii lui l-au sfătuit prost și ar trebui să se gândească că nu impresarii joacă, ci el. Să aleagă ce e mai bine pentru el. El a înțeles, s-a pregătit foarte bine și vom hotărî dacă va face parte din lot”, a declarat Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad