Connect with us

Sport

CFR Cluj – FC Botoșani. M. Croitoru: „Sper ca de data asta să luăm cele trei puncte”

Published

on

Marius Croitoru nu este interesat de primul 11 pe care Dan Petrescu îl va trimite pe teren în partida de sâmbătă seara și spune că el va miza pe același joc ofensiv. Tehnicianul botoșănean speră ca de această dată să obțină victoria pentru a rămâne pe loc de play-off.

„Va fi un meci deschis, un meci frumos, așa cum i-am obișnuit pe toți iubitorii fotbalului. Echipa să facă un joc plăcut, un joc pe atac. Sper ca de data asta să luăm și cele trei puncte. Scopul meu este să fac echipa să joace cât mai frumos iar pentru asta trebuie să ataci. Noi jucăm împotriva CFR-ului și nu împotriva primei echipe sau echipei a doua. E mai puțin important cine va fi sâmbătă pe teren. Nu am teamă de niciun adversar, îi respectăm acum dar la ora jocului va fi cu totul altceva. Mergem să jucăm care pe care”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul botoșănean  nu a uitat meciul cu CSU Craiova și spune că inclusiv jucătorii sunt nemulțumiți de rezultat.

„Nimănui nu i-a convenit că am făcut egal acasă cu Craiova. Băieții și-au dat seama că se putea mai mult. Să fii supărat după ce faci egal cu Craiova, înseamnă că băieții au înțeles că suntem într-un moment bun iar valoarea lor este mult mai mare decât cea arătată până acum. Am pierdut multe puncte pe un joc bun și pe o dominare a noastră”, a mai spus Croitoru care are cuvinte de laudă pentru tehnicianul CFR-ului.

„Dan Petrescu este un antrenor care are rezultate, a schimbat fața tuturor echipelor pe care le-a antrenat. Este un antrenor foarte bun, un antrenor cu trofee. Cât ajungi să câștigi trofee cu echipe mai mici, valoarea ta ca antrenor nu poate fi pusă la îndoială”, a mai spus antrenorul principal al FC Botoșani care este convins că CFR Cluj se poate califica în grupele Champions League, chiar dacă a pierdut în primul meci.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad