Connect with us

Politica

Un consilier județean și un viceprimar PNL au demisionat

Published

on

Trei tineri din PNL Botoșani au demisionat. Este vorba de un consilier județean, un viceprimar și fiul unui primar.

Ieri, consilierul județean Magda Roman, împreună cu viceprimarul comunei Păltiniș, Cosmin Drob și și fiul primarului comunei Păltiniș, Vlad Romanescu, si-au inaintat demisiile din functia de secretar general, respectiv vicepresedinte pe Departamentul pentru Strategii si Relatii politice și vicepreședinte pe Departamentul pentru Politici Economice și Mediul de Afaceri, din cadrul Organizației de Tineret a Partidului Național Liberal Botoșani.

Viceprimarul localitatii Paltinis, Cosmin Drob, a precizat: “Multumesc colegilor pentru votul acordat pe data de 30 septembrie 2017, cand s-a ales biroul Organizatiei de Tineret din cadrul PNL Botosani.
A fost o placere sa ma implic si sa le fiu alaturi colegilor mei, tinerilor liberali, la diversele activitati desfasurate.

Admit ca nu sunt intru totul multumit de actuala conducere a PNL Botosani, datorita faptului ca, consider ca acolo se regasesc unele persoane, care nu se implica pe cat ar trebui in actiunile partidului, nu trateaza lucrurile cu seriozitate, asumat si responabil. Cu toate astea, raman un liberal convins, asigurandu-mi colegii de partid ca voi munci alaturi de ei pentru PNL, precum am facut-o si pana acum.

Din calitatea de viceprimar al localitatii Paltinis, sunt de parere ca, alaturi de domnul primar Costel Romanescu, am realizat multe lucruri benefice pentru comuna si cetatenii acesteia si asiguram localnicii ca avem proiecte viitoare, mari si ambitioase, de natura sa schimbe lucrurile in mai bine.
Asadar, doresc sa ma axez mai mult pe functia pe care o detin in localitatea de unde provin; responsabilitatea de viceprimar fiind una destul de mare, ce necesita o disponibilitate cat mai mare fata de locuitorii unităţii administrativ-teritoriale din care fac parte.
Din acest considerent, am luat decizia de a ma retrage din biroul Organizatiei de Tineret din cadrul PNL Botosani.

Le mulţumesc tuturor colegilor şi ii asigur că raman acelasi om saritor, la care ei vor putea oricand apela!”

Organizatia TNL Botosani a fost aleasa in cadrul sedintei din data de 30 septembrie 2017, iar secretarul general al tinerilor liberali a fost votat in prima sedinta de constituire a biroului.

”A fost o onoare pentru mine să fiu propusa si votata de catre colegii mei pentru functia de secretar general al org TNL Botosani.
Ma bucur ca am avut oportunitatea să fac parte din organizație, care este un loc unde se face politică, treabă, dar s-au legat și multe prietenii.

Mentionez ca demisia mea se datoreaza unui sir de proiecte pe care le am in derulare, nemairamanandu-mi astfel timp.
Precizez, deasemenea, ca nu am regrete; am pus suflet si m-am ocupat cu drag de tot ceea ce a presupus activitatea unui SG in cadrul organizatiei, implicandu-ma uneori poate mai mult decat a fost cazul, si impreuna cu intreaga echipa, am realizat lucruri memorabile.

Ramane la atitudinea tinerilor mei colegi si nu numai, sa evalueze daca activitatea pe care am desfasurat-o in toata aceasta perioada a fost una apreciata.

Sigur ca voi continua colaborarea atat cu alesii locali, judeteni, cat si cu ceilalti seniori liberali botosaneni si raman, in continuare, activant al partidului si membru in forul de conducere (Biroul Politic Judetean) al PNL Botosani.
Mulțumesc tinerilor colegi din partid pentru buna colaborare!”, a mentionat consilierul judetean Magda Roman.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad