Connect with us

Sport

Valeriu Iftime și-a dat acceptul pentru plecarea lui Ongenda. VEZI în ce condiții

Published

on

Hervin Ongenda poate pleca de la FC Botoșani în zilele următoare dar numai în anumite condiții. După ce impresarii fotbalistului francez au anunțat că este o ofertă din Serie B, comportamentul lui Ongenda s-a schimbat radical.

Acesta nu s-a mai pregătit la fel de bine iar înaintea meciului cu Craiova a anunțat că are niște probleme medicale și nu poate juca. Mai mult, Ongenda nici nu a mai semnat prelungirea contractului cu FC Botoșani, așa cum s-a înțeles cu Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani ar fi de acord cu plecarea lui Ongenda în Italia dar numai în anumite condiții.

„El nu poate pleca acum pentru că mai are un an contract cu mine. I-au spus tot felul de prostii alții, că pot să-l ia de aici și să se roage de mine să-i dau drumul. Eu nu îi dau drumul. Dacă nu semnează cu mine încă doi ani, îl țin până la vara viitoare. I-am propus o variantă, să semneze pe încă doi ani cu mine în niște condiții mai bune pentru el, ceea ce mi-a promis acum o lună, și îl împrumut un an cu o clauză de cumpărare de un milion și ceva anul viitor. Nu îi dau drumul dacă nu am semnată prelungirea pe încă doi ani. A făcut două meciuri bune și impresarii i-au băgat în cap că poate să plece. Marius este foarte supărat pentru că l-a ajutat foarte mult. Acum, când a făcut cinci meciuri bune și își ia lumea în cap, nu e deloc corect. Eu sper să-i vină mintea la cap și să semneze. Dacă nu joacă un an la mine, nu știu cine îl mai ia. Căutăm un număr 10 și vom găsi până la începutul lunii septembrie”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad