Connect with us

Administratie

SEARĂ DE NEUITAT LA CORNIȘA. Zeci de mii de oameni, Proconsul, Smiley și un spectaculos foc de artificii FOTO&VIDEO

Published

on

Parcul de agrement Cornișa s-a umplut din nou în această seară. Vestea că vine Smiley la Botoșani pentru a cânta la Summer Fest s-a răspândit repede iar zeci de mii de oameni au venit să-l vadă pe artistul care de vreo câțiva ani este în topurile românești cu melodiile lansate.

După succesul de la deschiderea Parcului de agrement Cornișa, cei din Primăria Botoșani au realizat că oamenii din acest municipiu merită mai mult decât spectacole cu Aurel Moldoveanu, Sofia Vicoveanca și Rapsozii. Pentru că în luna mai s-au depășit toate așteptările iar ulterior aquapark-ul Cornișa a fost luat cu asalt în week-end-uri și zile de sărbătoare, cei din Primăria Botoșani au decis să organizeze Summer Fest, un eveniment care în anii trecuți era un fiasco total. Pentru a ține ștacheta sus, trebuia un artist de top. S-au gândit să-l aducă pe Smiley iar ideea a fost una excelentă. Zeci de mii de oameni, din municipiul și județul Botoșani dar și din județele vecine, au venit să-l vadă și să-l ascute pe Smiley.

Proconsul show

Înainte de recitalul lui Smiley, pe scenă a urcat trupa Proconsul. Deși publicul era fost în mare parte din copii și adolescenți, Bodo&Co au reușit să-i cucerească repede pe aceștia. Au interpretat cele mai cunoscute melodii lansate de Proconsul în cei 20 de ani de existență și au interacționat cu publicul. Un moment spectaculos a fost la finalul rectalului când Bodo a cântat melodia “Cerul” împreună cu miile de oameni din fața scenei.

“Smiley, Smiley, Smiley!!!”

Prima seară a Summer Fest s-a încheiat cu recitalul lui Smiley, un artist mult așteptat de fanii lui din Botoșani. Forțele de ordine, cu greu au făcut față și chiar dacă erau garduri peste garduri, cei mici au făcut tot posibilul să ajungă lângă scenă pentru a fi cât mai aproape de Smiley. Acesta și-a început show-ul cu melodia “De unde vii la ora asta?”, cu care a avut mare succes și a continuat cu alte melodii care au fost sau care încă sunt în topuri. Smiley a rămas impresionat de numărul foarte mare de oameni și a anunțat că la finalul anului revine la Botoșani cu un spectacol în sala polivalentă.

La final, cei prezenți au avut ocazia să asiste la un spectaculos foc de artificii. Ediția din acest an a Summer Fest va continua sâmbătă și duminică, printre trupele care urmează să concerteze fiind Vunk și Hara.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad