Connect with us

AGRICULTURA

Incidentele de la stațiunea Popăuți rămân nesoluționate: „Nu au mai venit să mai audieze martori”

Published

on

Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, spune că nu s-au luat niciun fel de măsuri nici după ultimul incident când mașina instituției a fost vandalizată.

Directorul stațiunii a trimis sesizări către Ministerul de Interne, Ministerul Agriculturii, Poliția Română și Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani și așteptă răspunsurile de la aceste instituții.

„Ca orice acțiune, a început promițător dar pe parcurs a încetat. Nu au mai venit să mai audieze martori. Am făcut demersurile legale către autoritățile centrale, am primit deja un răspuns de la una dintre instituții. Sesizări am făcut la Ministerul de Interne, la Poliția Română, la Ministerul Agriculturii, la Parchet. Am depus toate înregistrările, toate dosare care sunt soluționate. Cu siguranță lucrurile nu vor rămâne așa deoarece sunt foarte multe dosare în care nu s-au luat măsurile legale. Imediat după ultimul incident, Ionescu Luigi Mihai, împreună cu acel grup de represiune, s-au deplasat pe pășunea stațiunii, la îngrijitorii noștri de animale și i-au amenințat. Corupția este foarte mare, sunt implicați în tot fel de combinații cu interlopi”, a spus Ionică Nechifor.

Mai mult, directorul Stațiunii Popăuți intenționează să rezilieze contractul cu firma de pază.

„Ne gândim să reziliem contractul cu firma de pază. În momentul în care mi-au distrus mașina, cei de la firma de pază nu au fost capabili să protejeze salariații și bunurile stațiunii. Mă gândesc să angajez la stațiune personal care să protejeze bunurile stațiunii”, a adăugat Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad