Connect with us

Sport

Croitoru reacționează în cazul Ongenda: „E penibil. Avem trei oferte mult mai avantajoase”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani a reacționat după ce impresarii lui Hervin Ongenda au făcut presiuni ca francezul să plece la un alt club.

Marius Croitoru spune că oficial nu a ajuns nicio ofertă la club și le-a transmis impresarilor că nici nu se gândește să-l cedeze.

„Nu este nimic adevărat deoarece clubul nu a primit nicio ofertă. Iar eu, ca impresarul lui Hervin, să mă laud că am o ofertă de 100.000… sunt penibil. Deja e jenant să ieși în ziar să spui ce ofertă are Hervin, de 100.000 de euro. Să-ți permiți să ieși într-un ziar și să spui că Hervin Ongenda are ofertă de 100.000, ca și cum ar avea de 10 milioane, eu cred că este deranjant și pentru el ca fotbalist. Să țipi în gura mare că ai ofertă de 100.000 de euro, ca și cum ai fi la tarabă. A venit aici după doi ani de zile în care a jucat cinci meciuri. Toți cei din jurul lui ar trebui să respecte mai mult clubul FC Botoșani. Pentru tot ce a făcut pentru el. Impresarii lui au stat pe unde au stat, prin Franța și prin Italia, iar noi ne-am chinuit cu el aici. Eu unul personal, m-am chinuit foarte mult. El a trecut prin momente foarte grele. Era greu să accepte că a ajuns foarte jos. A căzut de câteva ori din punct de vedere psihic, am reușit să-l ridic. Clubul l-a sprijinit din toate punctele de vedere. Am avut o discuție cu el la începutul campionatului și i-am explicat ce vreau de la el. A înțeles că e momentul ca el să înceapă să redevină Hervin. La 17-18 ani să joci la PSG cu super fotbaliști de sute de milioane de euro și în doi ani să fii acasă. Este greu pentru orice om”, a spus Marius Croitoru care a mai adăugat:

„El are niște impresari în Italia și Franța care cred că toți sunt deștepți iar noi nu ne pricepem la fotbal. Ei trebuie să aibă mai mult respect față de acest clubul pentru că acest club l-a luat de nicăieri și l-a făcut din nou să spere la un viitorul mult mai bun. Să nu ia clubul la mișto pentru că nu permit. Noi ne-am chinuit foarte mult cu el și știu foarte bine ce vorbesc. În momentele grele, eu și familia mea am fost lângă el și știu foarte multe. Ei mai puțin, nu au fost aici”.

Antrenorul principal al FC Botoșani consideră că prețul corect pentru Hervin Ongenda ar fi 2 milioane de euro.

„Nici nu discutăm. Că se laudă ei că au o ofertă de 100.000… e penibil. Avem trei oferte mult mai avantajoase pentru el și pentru club dar nu îl forțăm să plece. Din punctul meu de vedere, cota lui este undeva la 2 milioane de euro. Dacă alții vor 50-60 de milioane pe un jucător, noi de ce să nu vrem măcar 10%. Mi se pare pare cel mai complet jucător din România, pe poziția lui. Hervin a demonstrat că e cel mai bun mijlocaș din România”, a mai spus Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad