Connect with us

Administratie

Summer Fest se organizează din sponsorizări și încasările parcului Cornișa. Flutur: „Nu luăm din bugetul local absolut nimic”

Published

on

Vineri, sâmbătă și duminică, botoșănenii sunt așteptați la Cornișa unde se organizează Summer Fest. Cap de afiș este Smiley, unul dintre cei mai apreciați și în același timp unul dintre cei mai scumpi artiști români.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că pentru evenimentul de la sfârșitul acestei săptămâni nu se va cheltui niciun leu din bugetul local.

„Acel Summer Fest va avea o cu totul altă anvergură față de alți ani. Ne-am gândit la niște nume care sigur sunt așteptate la Botoșani. Începând de joi vom avea acțiuni în parcul Cornișa. Vreau să vă spun că bugetul alocat înseamnă încasările parcului Cornișa pe minim trei zile. Bani sunt. Nu luăm din bugetul local absolut nimic. Sunt și sponsori care au înțeles ce înseamnă fenomenul Cornișa și au venit alături de noi. Vineri avem DJ Project, SuperChill, Proconsul și Smiley. Sâmbătă vor fi artiști locali, Alexandru Calancea Band și Lupii din Republica Moldova și Vunk iar duminică vor fi artiști locali, Natalia Barbu și trupa Hara”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad