Connect with us

Administratie

Proconsul, Natalia Gordinenko și Orchestra Lăutarii vin la Festivalul „Vatra Satului” de la Stăuceni VIDEO

Published

on

Joi, 15 august, Primăria și Consiliul Local Stăuceni organizează a XVI-a ediție a Festivalului Vatra Satului, un eveniment care va începe la ora 16.00 și se va încheia după miezul nopții.

În deschidere, vor urca pe scenă ansambluri și artiști din zonă iar în jurul orei 19.30 își va începe recitalul orchestra Lăutarii. Renumita orchestră din Republica Moldova va concerta timp de aproximativ două ore și jumătate după care spectacolul va continua cu Proconsul și Natalia Gordinenko.

„Este ediția a XVI-a a Festivalului Vatra Satului. Încercăm să promovăm folclorul românesc, inclusiv ansamblurile din zonă. Vorbim de ansamblul Mugur de Fluier al comunei Stăuceni, ansamblul Doina Costeștilor. Vom avea artiști consacrați precum orchestra Lăutarii a maestrului Nicolae Botgros, ion Paladi, Nicolae și Isidor Glib, Laura Oltean, Carmen Cornaci și Anda Scutelnicu. Pentru tineret va concerta Proconsul și Natalia Gordinenko. Programul începe de la ora 16.00 și se termină după miezul nopții. Cât poate tineretul să reziste”, a spus Cozmin Epuraș, primarul comunei Stăuceni.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad