Connect with us

Administratie

Flutur îi invită pe Dăncilă și Teodorovici la primărie: „Îi aștept să discutăm problemele adevărate cu care se confruntă municipiul Botoșani”

Published

on

Viorica Dăncilă și Orlando Teodorovici vor veni joi după amiază în județul Botoșani unde se vor întâlni cu membrii Partidului Social Democrat. Vizita este una mai degrabă politică, Viorica Dăncilă fiind candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Pentru că nu are acces la întâlnirile care se organizează, Cătălin Flutur i-a invitat la Orlando Teodorovici și Viorica Dăncilă la primăria Botoșani pentru a le prezenta problemele cu care se confruntă.

„Profit de vizita în Botoșani a primului ministru, a ministrului Finanțelor. Înțeleg că o să aibă o întâlnire cu primari din județ. După aia am înțeles că doar cu primari PSD. Nu m-au invitat și nu pot să mă duc neinvitat. Eu vreau să spun că nu voi plecat și îi aștept la Primăria Botoșani ca să îmi explice și mie cum au făcut această împărțire și eventual să audă și de la altcineva cum stă treaba cu bugetul. Este o invitație oficială pe care o fac. Doamna prim-ministru a fost în Botoșani, au mai fost miniștri. Ba din contra, mergeau și pe obiective dar niciodată nu a fost invitat primarul municipiului. Au fost acolo niște viceprimari. Îi aștept să discutăm și problemele adevărate cu care se confruntă municipiul Botoșani”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad