Connect with us

Evenimente

Cel mai cunoscut apicultor botoșănean, victimă a hoților. „OFER 500 DE EURO RECOMPENSĂ”

Published

on

Iustin Marineac, cel mai cunoscut apicultor botoșănean a fost victimă a hoților, în cursul zilei de ieri. Acesta a sesizat Poliția dar a anunțat că oferă o recompensă celor care îi dau informații despre autorii furtului și distrugerii.

În cursul zilei de ieri, Iustin Marineac a fost anunțat că o parte dintre stupii pe care îi avea în zona comunei Durnești sunt răsturnați. Imediat, angajații fermei au mers și au constat că patru stupi lipsesc, unul era răsturnat iar alți trei erau mutați. Foarte probabil, hoții au încercat să fure mai mulți stupi dar fost înțepați de albine și i-au abandonat.

Iustin Marineac a reclamat furtul la Poliție dar în același timp a anunțat că oferă o recompensă de 500 de euro celui care îi dă informații despre cei care au furat stupii. Misiunea polițiștilor nu va fi foarte dificilă mai ales că unul dintre hoți și-a uitat tricoul lângă un stup.

„OFER 500 DE EURO RECOMPENSA celui ce imi spune cine “s-a ocupat ” de stupii dintre floarea soarelui a lui Ovidiu Sasu si sfecla de zahar a celor de la Agraria din comuna Durnesti, jud Botoșani”, este mesajul postat de Iustin Marineac.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad