Connect with us

Politica

USR a intrat în precampanie: „Avem un candidat incredibil comparativ cu ceilalți” FOTO&VIDEO

Published

on

Peste 30 de tineri de la USR au ieșit în această după amiază să strângă semnături și să-i convingă pe botoșăneni că Dan Barna este cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României.

În frunte cu Andrei Drancă și Gelu Graur, tinerii din USR au împărțit pliante cu Dan Barna și le-au solicitat botoșănenilor să semneze pentru candidatura acestuia la alegerile prezidențiale din luna noiembrie. Aceștia au fost priviți cu simpatie de mulți botoșăneni dar au existat și persoane au refuzat să semneze pe liste pe motiv că: „USR vrea să taie pensiile”.

Andrei Drancă, președintele USR Botoșani, este foarte optimist la startul precampaniei electorale și spune că această formațiune politică este din ce în ce mai apreciată.

„E un început minunat, suntem destul de mulți. Lucrurile au început să se schimbe în foarte bine de la ultimele alegeri. Vom merge pe un vot pozitiv. Avem un candidat incredibil comparativ cu ceilalți sau cu ce a fost în ultima vreme. Suntem conștienți că după ce PSD-ul a tăiat din puterea președintelui, o foarte mare schimbare nu poate interveni după aceste alegeri. E începutul unei intrări în normalitate. E primul pas în reconstrucția României”, a spus Andrei Drancă.

„Am început, ne strângem umăr la umăr și mână de mână, să facem un lucru bun. Indiferent de orice alte lucruri se mai spun în politica românească, USR e fain, USR e ok. Suntem tineri, suntem dinamici, avem energie foarte multă și suntem siguri că era nevoie de această alternativă. De asta USR, de asta alianța USR PLUS”, a declarat Gelu Graur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad