Connect with us

Politica

Senatorul Costel Șoptică: „Este o situație catastrofală prin care trece România. Vor rămâne oameni fără locuri de muncă” VIDEO

Published

on

Senatorul Costel Șoptică îi acuză pe liderii PSD că inventează tot felul de chestiuni pentru a abate atenția de la problemele din ce în ce mai grave cu care se confruntă România.

„Caută tot felul de alte chestiuni ca să abată atenția de la adevăratele probleme pe care le are România și județul Botoșani. doamna senator Federovici a venit să ne prezinte mărețele realizări, enumerând inclusiv fondurile europene la care nu are niciun fel de cădere să-și dea cu părerea sau să enumere că ar fi avut vreun merit. UAT-urile respective au reușit accesarea acelor fonduri efectiv prin eforturi proprii, fără intervenția niciunui partid și a niciunui parlamentar. Mi se pare deplasat, ca să nu spun altfel, o astfel de abordare”, a spus Costel Șoptică.

Liderul PNL Botoșani spune că situația economică a României este din ce în ce mai gravă și că în scurt timp se vor face disponibilizări deoarece guvernul nu mai are bani.

„Se termină luna august, avem promis drumul Botoșani – Tg. Frumos și nici măcar nu știm ce o să se întâmple. Intrăm în septembrie și nu știm ce se întâmplă cu drumul strategic. Autostrada Unirii a fost aprobată în Parlament dar nu se întâmplă absolut nimic. Acestea sunt chestiunile importante despre care ar trebui să discutăm. Am luat bani de la educație și i-am dus în altă parte, de la Transporturi în altă parte. Este o situație catastrofală prin care trece România. Lucrurile care se vor întâmpla vor fi din ce în ce mai dramatice. Vor rămâne oameni fără locuri de muncă”, a mai spus senatorul Costel Șoptică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad