Connect with us

Administratie

Două zile de distracție la Păltiniș. Festival de folclor și spectacol cu Doru Octavian Dumitru, Nicu Paleru și Ion Paladi

Published

on

Primăria și Consiliul Local Păltiniș organizează pe 15 și 16 august un eveniment la care sunt așteptați peste 2000 de oameni.

Pe 15 august este programată a treia ediție a Festivalului Ioan Cobâlă, un festival la care vor participa ansambluri din Ucraina, Republica Moldova și România. A doua zi, organizatorii au programat un spectacol care se va încheia la miezul nopții.

„În prima zi va fi festivalul, începând cu ora 14.00 și până seara. Este și hramul satului și vor veni mulți oameni. Vom avea un ansamblu de la Suceava, o formație de la Edineț, două formații din România și restul din România. A doua zi vom avea un spectacol pentru toate vârstele. Vor veni Doru Octavian Dumitru, Nicu Paleru, Axinte de la Vacanța Mare, Zinaida Julea, Ion Paladi și vom mai avea câțiva artiști foarte buni. Spectacolul va începe la 17.00 și se va încheia noaptea cu un foc de artificii”, a spus Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad