Connect with us

Politica

Primarii PSD au interzis în PNL Botoșani VIDEO

Published

on

Costel Șoptică, președintele Organizației Județene PNL Botoșani, exclude primirea în partid a primarilor și consilierilor PSD. Mai mult, el spune că liberalii care au cochetat cu PSD-ul au fost excluși din partid.

Liderul liberalilor Botoșani a evitat să spună dacă au fost primari PSD care și-au exprimat intenția de a veni către PNL.

„Eu nu spun acum că sunt sau nu sunt. Și dacă ar fi, nu s-a pus, nu se pune și nu se va pune problema ca vreun primar PSD să fie primit în cadrul Partidului Național Liberal. Inclusiv cei din cadrul Partidului Național Liberal care au arătat afinități pentru PSD, le-am mulțumit și au fost radiați din rândurile Partidului Național Liberal”, a spus Costel Șoptică, președinte PNL Botoșani.

În urmă cu două zile, la Consiliul Național PNL, Rareș Bogdan a afirmat: „Primarii noştri vor recâştiga mandate şi vreau să îl rog pe fiecare preşedinte de filială, pe fiecare prim-vicepreşedinte, pe fiecare preşedinte de organizaţie locală, pe Ludovic Orban, pe Raluca, pe Iulian: nu îi primiţi în partidul nostru, ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL. Îi vom zdrobi. Sunt dezorientaţi, sunt îngenunchiaţi. (…) Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei. Zdrobiţi-i în alegeri! Nu au ce căuta în casa noastră”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad