Connect with us

Politica

Liberalii au început precampania pentru alegerile prezidențiale FOTO&VIDEO

Published

on

Liberalii din cadrul Organizației Județene, în frunte cu președintele Costel Șoptică au demarat astăzi campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc la finalul acestui an.

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a spus că nu întâmplător a ales ziua de 10 august pentru a da startul precampaniei electorale. Liberalii au început cu strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis și spun că vor să adune între 46.000 și 50.000 de semnături. Primul care a semnat pe listă a fost senatorul Costel Șoptică și care s-a declarat foarte optimist că actualul președinte al României va câștiga încă un mandat.

„Este un start al precampaniei pentru prezidențiale. Începem cu o acțiune de a informa populația și de a aduna semnături pentru candidatura domnului Klaus Iohannis. De ce 10 august? Pentru că pe 10 august anul trecut a fost un eveniment de cotitură. Mă refer la ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei. Și astăzi este o activitate la București, tot organizată de către cei din diaspora. Nu am fost în stare să-i așteptăm cu flori ci i-am așteptat cu gaze în Piața Victoriei. După 1995-1996, acești oameni care constituie diaspora au trimis bani în țară și au contribuit la creșterea nivelului de trai. Astăzi începem campania de strângere de semnături pentru președinția domnului Klaus Iohannis, pentru o Românie normală, pentru o Românie care a fost reprezentată cu demnitate la nivel internațional. Președintele României are anumite prerogative iar Klaus Iohannis s-a încadrat în aceste prerogative, fiind un mediator și nu un președinte jucător. Aceasta este normalitatea. Klaus Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale fără niciun fel de problemă. Toți românii care își doresc normalitatea, democrația și o țară în care să-și poată crește copiii, o țară în care educația să ocupe rolul pe care trebuie să-l ocupe, mediul economic să-și reia ceea ce trebuia să se întâmple și până acum, vor veni și vor vota Klaus Iohannis. Mă interesează mai puțin cine ar putea fi contracandidații. Un target la nivel național este de peste 2 milioane de semnături iar la nivel județean ne dorim să strângem între 46.000 și 50.000 de semnături”, a declarat senatorul Costel Șoptică.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad