Connect with us

Administratie

VIDEO. Un primar vorbește despre angajările în instituții: „Mai este femeia de serviciu de adus în Prefectură. O să vedeți acum posturile astea făcute cu dedicație”

Published

on

Angajările în instituțiile publice se fac pe bază de concurs dar câștigători sunt doar cei care beneficiază de sprijinul partidului aflat la guvernare.

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla și coordonator al Organizației Județene Pro România, a făcut referire la angajările care s-au făcut și se fac la Prefectură. El acuză că Prefectura Botoșani a devenit un angajator al membrilor PSD fără loc de muncă.

„Uitați ce fac ei acum. Doamna director de cabinet de la Prefectură vrea să părăsească acea postură. E prea puțin. Vrea alt post. E specialistă în fond funciar. Aveți vreo îndoială că directoarea cancelariei prefectului nu e specialistă în fond funciar? E sunt convins că e specialistă și sunt convins că va câștiga concursul. Ceilalți tineri înscriși pot merge de acum acasă. Și cealaltă care e ruda viceprimarului Andrei…  Ultima achiziție la Prefectură a fost fătuca aia care a spus că a fost vânzătoare. Eu îl apreciez pe prefect. El a fost agent de vânzări, respectiva a fost vânzătoare. Mă îndoiesc că îi poate da consiliere pe situații de urgență, pestă porcină, inundații sau investiții. Nu am auzit o clipă la măria sa înaltul funcționar public, distribuitor de Frutti Fresh, s-a schimbat Codul Administrativ în România. N-au făcut o întrunire să vadă cum facem. Nu am decât să mă minunez că mai aduce câte un băgător de seamă de la cabinetul lui Federovici. Mai este femeia de serviciu de adus în Prefectură și au terminat. Tot ce este la PSD, de la femeia de serviciu până la ultimul om, trebuie aduși la Prefectură. O să vedeți acum posturile astea făcute cu dedicație, cum vin tinerii și au acces la concurs”, a spus Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad