Connect with us

Politica

Dumitru Chelariu nu crede în alianța Pro România – ALDE: „Orice om sănătos la cap înțelege că nu este posibil. Cu Mincă aș putea să mă consult doar despre Loteria Română”

Published

on

Șefii Organizației Județene Pro România nu cred că se va realiza o alianță cu ALDE chiar dacă Victor Ponta s-a întâlnit de curând cu Călin Popescu Tăriceanu.

Dumitru Chelariu, coordonatorul Organizației Județene Pro România, consideră că ALDE testează terenul și speră să rămână în continuare la putere.

„Este ceva împotriva firii să se alieze un partid de la putere cu unul din opoziție. Orice om sănătos la cap înțelege că nu este posibil. Dacă ies de la guvernare și se aliază într-un proiect politic, în condițiile stabilite de comun acord, condiții care pot da un guvern credibil care să poată face ceva în țara asta, da. Altfel, este pierdere de timp și o joacă. O speranță a unora că rămân la guvernare”, a spus Dumitru Chelariu care nu pare dispus la un parteneriat cu Liliana Mincă, președintele ALDE Botoșani.

„Important este ce oameni au în spate. Eu cu doamna Mincă aș putea să mă consult doar despre Loteria Română. Știu că pot discuta subiectul ăsta. Să discutam cum putem aduce niște bani la bugetele locale. Îl aduc și pe Ovidiu Portariuc, că și el a fost director acolo. Pe subiectul ăsta pot să discut. Ce oameni are ALDE în spate cu care putem vorbi despre investiții, infrastructură, sănătate, învățământ”, a adăugat Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad