Connect with us

Administratie

Sărbătoare până în miez de noapte la Ripiceni. Anna Lesko și Dianna Rotaru au încins atmosfera FOTO&VIDEO

Published

on

Comuna Ripiceni a sărbătorit duminică, 450 de ani de atestare documentară iar autoritățile locale au organizat o serie de evenimente care au început dimineața și au continuat până spre miezul nopții.

Prima parte a zilei a fost dedicată întrecerilor sportive. Tineri din mai multe comune s-au adunat pe stadionul din Ripiceni unde au avut loc un mini turneu de fotbal, o competiție de volei dar și alte concursuri destinate celor mici.

După încheierea competițiilor sportive, cu mic, cu mare, oamenii au venit în zona primăriei unde era pregătită o scenă și unde îi așteptau comercianții cu mici și bere. Spectacolul a început în jurul orei 17.00 cu câțiva artiști mai puțin cunoscuți precum Denisa Găitan, Ionela Prîsniac și a continuat cu Elisa Hechelciuc, Oana Crețu. După vreo trei ore de muzică populară, pe scenă a urcat Dianna Rotaru, p artistă din Republica Moldova care a încins atmosfera și i-a provocat la dans pe cei prezenți. Puțin după ora 22.00, și-a început recitalul Anna Lesko, artistă care a venit cu o întreagă coregrafie și cu un staff numeros. Peste 1000 de oameni au asistat la show-ul făcut de Anna Lesko, oameni din Ripiceni, din comunele învecinate și din orașul Ștefănești.

Spectacolul dedicat împlinirii a 450 de ani de atestare documentară s-a încheiat aproape de miezul nopții cu un spectaculos foc de artificii și espuma party.

Gabriel Talef, primar Ripiceni: „Astăzi am sărbătorit o cifră frumoasă, 450 de ani de atestare documentară, din vechiul Ripiteni pe Prut. Am început cu activități cultural-sportive, am avut multe premii pentru copii. Apoi, ne-am întâlnit în piața primăriei unde am pregătit un frumos spectacol cu Elisa Hechelciuc, Ionela Prîsniac, Oana Crețu, Dianna Rotaru iar show-ul se va încheia cu Anna Lesko și un superb foc de artificii. Locuitorilor comunei Ripiceni le doresc să aibă multă sănătate, putere de muncă și să se întoarcă acasă”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad