Connect with us

Evenimente

Bețivi la volan. Doi bărbați s-au ales cu dosare penale

Published

on

Ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe  raza comunei Rădăuţi Prut, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani din aceeaşi localitate.

Întrucât  acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducre sub influenţa alcoolului.

La aceeaşi dată, un echipaj de poliţie care acţiona pe raza oraşului Săveni a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Avrămeni.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad