Connect with us

Administratie

Un director de instituție aduce acuzații grave șefilor din IPJ Botoșani: „În spatele afacerii acestui infractor sunt oameni din Poliție”

Published

on

Un director de instituție aduce acuzații grave conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. El spune că polițiști cu funcții în inspectorat îl protejează pe un individ care încalcă legea zi de zi și care a adus prejudicii uriașe.

Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, a reacționat astăzi pe pagina personală de facebook. De mai mulți ani, Stațiunea de Cercetare Popăuți este în război cu un individ pe nume Luigi Ionescu, care a folosit suprafețe mari din terenu instituției. În urma proceselor care au avut loc, Stațiunea Popăuți și-a recâștigat terenurile dar au urmat amenințări, distrugeri și acte de violență. Ionică Nechifor a precizat că a depus plângeri peste plângeri dar polițiștii din cadrul IPJ Botoșani s-au comportat la fel ca polițiștii de la Caracal.

„A doua mașina distrusă la Stațiunea de Cercetare Popauti de acest infractor Ionescu Luigi Mihai și asta fiindcă , îndrăznim sa protejam proprietățile instituției. Acest individ este protejat de unii Procurori, câțiva polițiști cu poziții înalte in IPJ Botosani! Toate plângerile penale, solicitările înaintate către parchet, poliție, stau și acum in sertar, in timp ce acest Ionescu Luigi Mihai , recurge la amenințări cu moartea, distrugeri, loviri , tulburare de posesie a bunurilor statului și private ! Cetatenii com. Rachiti, in special cei din satul Costești sunt ținuți sub teroarea acestui individ ! Se spune ca in spatele afacerii acestui infractor sunt oameni din Poliție, Parchet . Aceasta teroare tine de cca 8 ani și nimeni nu face nimik , dosarele stau cu anii in rafturile procuraturii și al poliției ! Astăzi 29 Iulie 2019 , continua sa amenințe cu moartea pe subsemnatul și angajații Stațiunii de Cercetare Popauti! Acest infractor datorează cateva sute de mii roni Stațiunii , ajutat de finanțiști a reușit sa dizolve ECO -LEV SRL și unitatea nu mai poate recupera suma respectiva!”, este mesajul postat de Ionică Nechifor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad