Connect with us

Administratie

Șeful de la Drumuri Naționale ne promite din nou că își face treaba și că va turna niște covoare asfaltice

Published

on

Prefectul Dan Șlincu și șeful de la Drumuri Național ne anunță printr-un comunicat de presă că urmează marea asfaltare din județul Botoșani.

Cei doi ne transmit că în regie proprie, angajații Secției Drumuri Naționale (SDN) au demarat deja primele lucrări.

De la începutul acestei săptămâni, am început să amenajăm un covor asfaltic pe tronsonul Vârfu Câmpului – Mihăileni, pe o lungime de 25 de kilometri”, a precizat Viorel Zacreţchi, şeful SDN, cu menţiunea că lucrările vor fi finalizate cel mai probabil la sfârşitul lunii august – începutul lunii septembrie.

Prefectul Dan Șlincu nu putea lipsi de la marea asfatare din județul Botoșani și a ținut să ne transmită și el un mesaj care sună cam așa: „Este îmbucurător faptul că se lucrează la reabilitarea drumurilor. Este un segment important pentru dezvoltarea acestui judeţ iar Guvernul alocă sume importante pentru infrastructura rutieră din judeţul nostru. Cu siguranţă şoferii vor fi mulţumiţi pentru că astfel vor avea condiţii de trafic decente”.

Din comunicatul de presă aflăm că mare asfaltare va continua pe drumul Hudeşti – Conceşti (cinci kilometri), apoi pe Horodiştea – Rădăuţi Prut (13 kilometri) şi ulterior pe Bădărăi – Ştefăneşti, pe o porţiune de 30 de kilometri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad