Connect with us

Administratie

Daniel Câșlariu a venit în ședința de Consiliu Județean să-i ceară explicații lui Macaleți VIDEO

Published

on

Tânărul care a inițiat protestul de pe data de 5 iulie a venit în ședința de Consiliu Județean pentru a le arăta consilierilor care este starea drumurilor. Acesta a împărțit mai multe fotografii cu drumurile județene și naționale din zona Trușești.

De vreo câteva luni, șefii Consiliului Județean tot promit că vor interveni pentru a repara drumurile dar multe dintre ele încă sunt în stare jalnică. Daniel Câșlariu, tânărul din Trușești, care a inițiat protestul din 5 iulie, a venit astăzi în ședința de Consiliu Județean pentru a trage un nou semnal de alarmă și de a le arată șefilor CJ și consilierilor  județeni că nu s-a făcut absolut nimic. Acesta a venit cu mai multe fotografii și le-a pus pe masa consilierilor județeni și le-a cerut măcar să plombeze aceste drumuri.

“Cu ce am greșit noi că trebuie să circulăm în fiecare zi pe așa drum. Cu ce am greșit noi că trebuie să plătim roviniete. Aveți niște poze, să vedeți cum arată un drum în 2019. Eu v-aș invita pe toți, dacă aveți curajul, să vedeți cum arată un drum. Întrebarea mea este când încep plombările. S-au făcut niște găuri pentru plombare de două luni. Aveți o putere, vreau să insistați la firme măcar să plombeze”, a spus Daniel Câșlariu în ședința de Consiliul Județean.

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, a venit cu aceeași explicație ca  până acum.

Tânărul din Trușești a plecat cu o nouă promisiune de la Consiliul Județean, că se vor plomba gropile și rămâne de văzut dacă șefii CJ se vor ține de cuvânt de această dată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad