Connect with us

Administratie

Actorul care a jucat în „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” și „Poziția Copilului” va deveni cetățean de onoare al Botoșaniului

Published

on

În ședința de Consiliu Local de pe data de 29 iulie va fi supus spre aprobare un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Botoșani,  actorului Vlad Ivanov.

Vlad Ivanov este născut în Botoșani, a fost actor al Teatrului Național București și are peste 30 de filme în care a jucat. Cele mai cunoscute filme în care a jucat sunt „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, “Polițist Adjectiv” și „Poziția Copilului”. În 2014, la gala premiilor Uniter, Vlad Ivanor a fost desemnat “Cel mai bun actor în rol principal” pentru spectacolul „Omul cel bun din Seciuan”.

Din 1993 și până astăzi, peste 100 de personalități au primit titlul de cetățean de  onoare al municipiului Botoșani. Printre acestea, se numără Preafericitul Patriarh  Teoctist, actorul Ion Caramitru, canotoarele Georgeta Damian, Elisabeta Lipa și Doina  Ignat, profesorul Artur Bălăucă, medicii Leon Dănăila și Doina Hrehoret precum și  laureații Premiului Național de Poezie Mihai Eminescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad