Connect with us
banner ad

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 4-1. M. Croitoru: „Le-am spus băieților că nu mă gândesc decât la victorie” VIDEO

Published

on

Marius Croitoru și-a început cu dreptul cariera de antrenor. A remizat în prima etapă cu Astra iar astăzi a învins cu 4-1 pe FC Voluntari. În primele două meciuri, FC Botoșani a practicat un joc ofensiv și a marcat șase goluri.

Marius Croitoru a spus la finalul partidei că a pregătit la victorie meciul cu FC Voluntari și era convins că va întoarce rezultatul după golul marcat de Laidouni.

„Înaintea meciului le-am spus băieților că nu mă gândesc decât la victorie. Ei trebuie să înțeleagă că indiferent cu cine jucăm, scopul principal este a da un gol mai mult ca adversarul. Chiar dacă am început cu un moment mai slab, un 11 metri corect probabil acordat. Eram departe și nu am văzut. Când pregătești pentru a marca gol, nu aveam nici cea mai mică teamă că nu voi întoarce. Băieții au jucat extraordinar de bine, au făcut ce le-am spus. Am mai avut câteva ocazii, din păcate nu am reușit să marcăm. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că suntem o echipă în formare, am pierdut mulți jucători în această vară. Nu e ușor să înlocuiești șase jucători foarte buni”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )