Connect with us

Sport

Astăzi ora 18.00: FC Botoșani – FC Voluntari

Published

on

FC Botoșani va întâlni în această după amiază, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal, formația FC Voluntari, în primul meci pe teren propriu din acest sezon.

Ambele echipe vin după câte un egal în prima etapă a campionatului. Ilfovenii au remizat pe propriul teren cu Sepsi în timp ce FC Botoșani terminat la egalitate, 2-2, meciul jucat în deplasare cu Astra Giurgiu. La debutul în noul sezon, echipa antrenată de Marius Croitoru a lăsat o impresie bună. A jucat ofensiv, a marcat două goluri și a fost aproape de a se întoarce cu toate cele trei puncte de la Giurgiu.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, este optimist și nu ia în calcul decât victoria. El a anunțat că își dorește ca elevii săi să dicteze ritmul partidei și să câștige.

„Știu ce grup am, ce vestiar și nu am nici cea mai mică emoție. Orice meci este important și eu îmi doresc să câștig fiecare meci. Putem bate pe oricine. Nu mă interesează adversarii, mă interesează echipa mea. Nu mă interesează ce joacă celelalte echipe. Respect adversarul numai în afara terenului. Nu mă interesează cu cine joc, băieții sunt antrenați să câștige”, a declarat Marius Croitoru.

Echipa probabilă: Pap – Haruț, Miron, Chindriș, Soiledis – Papa, Ongenda, Rodriguez – Golofca, Ofosu, Askovski.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad