Connect with us

Administratie

Marius Budăi, ministrul Muncii: „Nu urmează disponibilizări. Ne dorim să eficientizăm activitatea…”

Published

on

Ministrul Muncii infirmă zvonurile apărute cu privire la disponibilizările care au urma în sectorul bugetar. În același timp, el a precizat că se dorește o eficientizare a activității fiecărui minister și a instituțiilor din subordine.

Marius Budăi spune că banii care se vor economisi în urma măsurilor de eficientizare, vor fi direcționați către investiții.

„Nu urmează disponibilizări. În politică, se interpretează orice spui. Nu urmează disponibilizări. Orice guvern și mai ales Ministerul Finanțelor trebuie să fie acel garant al utilizării eficiente a banului public. Orice ministru, în calitatea lui de ordonator de credite, trebuie să se uite în curtea lui și să spună: am 400 de angajați sau 2000-3000 în toată țara. Fac analiză pe fiecare serviciu și pe tot ce înseamnă implicare financiară de la personal și până la utilități publice, cheltuieli și investiții. noi ne dorim să eficientizăm activitatea în administrația publică din punct de vedere al resursei umane și din punct de vedere financiar, fără concedieri. Ne dorim ca acești bani economisiți, să-i ducem spre investiții”, a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad