Connect with us

Sport

Trei dintr-o lovitură. CSM a adus jucători de cupe europene FOTO&VIDEO

Published

on

CSM Botoșani a transferat trei jucători cu mare experiență în handbalul românesc,  jucători care au evoluat inclusiv în cupele europene. Toți trei vin de la CSU Suceava, echipă care a retrogradat din prima ligă.

În această dimineață, Florin Ciobotariu, Cristian Adomnicăi și Bogdan Șoldănescu au semnat contractele cu CSM Botoșani iar din sezonul care va începe în luna septembrie, va evolua pentru formația botoșăneană. Cătălin Stoleru, președintele clubului CSM Botoșani a declarat că își dorește să atace promovarea în prima ligă a handbalului românesc și că botoșănenii vor avea ocazia să vadă meciuri spectaculoase în Sala Polivalentă.

“Am adus jucători cu experiență. Cu siguranță ei vor aduce un plus echipei, un plus de experiență, de valoare și sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Ei au venit cu sufletul la Botoșani și sperăm ca venirea lor să aducă cât mai mulți spectator în tribuna Sălii Polivalente”, a spus Cătălin Stoleru.

Cristian Adomnicăi are 38 ani, este inter dreapta și a evoluat în cariera lui pentru AHC Potaisa Turda, HC Odorheiu Secuiesc și CSU Suceava. A jucat cu cele trei echipe românești în Challenge Cup și EHF Cup.

“Este un proiect foarte bine elaborate. Datorită proiectului și domnului Cătălin Stoleru am venit aici. Sper să am o evoluție cât mai bună și mai convingătoare și să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a precizat Cristian Adomnicăi.

Bogdan Șoldănescu are 34 ani, poate juca inter și pivot iar până acum a evoluat pentru HCM Constanța, CSU Suceava și Energia Tg. Jiu. Și el a evoluat în cupele europene atât cu CSU Suceava cât și cu HCM Constanța.

“Sper să joc cât mai bine, să pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor și să putem forma un grup care să se bată la porțile ligii naționale”, a afirmat Bogdan Șoldănescu.

Al treilea jucător care a semnat cu CSM Botoșani este Florin Ciobotariu, în vârstă de 35 ani. În ultimele trei sezoane a jucat la Suceava și are peste 300 de goluri marcate.

“Important este să practicăm un joc cât mai bun și să facem tot posibilul să aducem oamenii la sală. Și ei fac parte din echipă și în foarte multe moment o sală plină te împinge de la spate”, a declarat Florin Ciubotariu.

În luna august, CSM Botoșani va juca în Sala Polivalenta un amical cu Steaua București ocazie cu care va fi prezentat lotul de jucători.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad