Connect with us

Sport

Astra – FC Botoșani. Croitoru: „Merg la Giurgiu să câștig”

Published

on

FC Botoșani începe noul sezon al Ligii 1 în deplasare, urmând să întâlnească mâine după amiază, de la ora 18.00, formația Astra Giurgiu. Acest meci va fi debutul lui Marius Croitoru în cariera de antrenor.

Noul tehnician al FC Botoșani este foarte încrezător și spune că vrea toate cele trei puncte la Giurgiu. În același timp, el a afirmat că nu își cunoaște foarte bine adversarul deoarece FC Botoșani și Astra s-au pregătit în zone diferite.

„Ei fiind plecați în altă țară decât cea în care am fost noi, ne-a fost foarte greu să luăm referințe. Doar ceea ce a apărut în media. Am făcut o analiză cu băieții. Nu am putut să mă duc să-i urmăresc. Este o echipă care a pierdut foarte mulți titulari, un antrenor nou. Nu am nici cea mai mică teamă. Merg la Giurgiu să câștig. Important este ca băieții să înțeleagă că putem bate pe oricine, sunt puternici, au valoare, sunt fotbaliști foarte buni. Cele mai importante puncte sunt cele de început. Sunt echipe care vor avea o abordare diferită în campionat și cupele europene. Este un avantaj că vom întâlni aceste echipe în primele etape. Nu am nici cea mai mică teamă față de nicio echipă”, a spus Marius Croitoru.

Optimist este și căpitanul Andrei Miron. El speră ca FC Botoșani să aibă un start bun de sezon și de această dată să nu mai rateze play-off-ul.

„Nu știu dacă plecăm cu prima șansă. Ne-am propus un obiectiv și sper să reușim să îl îndeplinim. Mergem la Astra să facem un joc bun și să obținem trei puncte”, a spus Andrei Miron.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad