Connect with us

Politica

Un fost vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani a trecut la Pro România

Published

on

Pro România începe să atragă membrii PSD care nu sunt în grațiile șefilor și care nu vor fi pe liste la următoarele alegeri. În cursul zilei de astăzi, doi social democrați au trecut la Pro România.

Este vorba de Paul Pavel, fost vicepreședinte al Consiliului Județean și fost șef al Agenției Teritoriale Nord-Est ANRSC.

„Încercăm să construim o echipă competitivă , capabilă să-și asume obiective îndrăaznețe. Rezultatele vor veni din coeziunea și profesionalismul echipei nu doar din entuziasm. Cei care vin alături de noi știu ce așteptări avem unii de la alții precum și ce așteptări au cetățenii. Dacă vreo clipă vor uita aceste lucruri atunci munca noastră va fi în zadar. Așteptăm alături de noi pe toți cei care cred în forța unei echipe unite, a unei echipe unde fiecare să-și aducă aportul, priceperea și profesionalismul. Cu alte cuvinte să fie Pro România”, a precizat Dumitru Chelariu, coordonator al Filialei Pro România Botoșani.

Tot astăzi, juristul Narcis Ștefan a anunțat că pleacă din PSD și că își depune adeziunea la Pro România.

„Da!! Am ales azi, oficial, să părăsesc PSD…este o decizie pe care am luat-o cu multă atenție.. am dorit să fac acest pas, după mai bine de douăzeci de ani, cu gândul de a fi de folos comunității, celor care își doresc o viață mai frumoasă, mai liniștită..
Nu am resentimente față de foștii colegi și-i consider, în continuare, prietenii mei…Vă mulțumesc tuturor..”, a postat Narcis Ștefan pe pagina oficială de facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad