Connect with us

Politica

Omul de afaceri Viorel Cataramă și-a anunțat candidatura la prezidențiale VIDEO

Published

on

Omul de afaceri băcăuan Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală, și-a anunțat oficial candidatura la alegerile prezidențiale care vor avea loc în toamna acestui an. El a anunțat că mizează voturile celor cu pensii mici și a celor care lucrează în privat.

Prezent în emisiunea News Magazine de la Antena 3, președintele Partidului Dreapta Liberală a anunțat că va intra în bătălia pentru cea mai importantă funcție din statul român. Viorel Cataramă vrea să-i convingă în special pe românii care lucrează în mediul privat și care au venituri mult mai mici decât bugetarii. De asemenea, el speră să obțină voturi de la pensionarii care au muncit 30-40 de ani și care acum primesc 1000 de la statul român.

Președintele Partidului Dreapta Liberală vrea anularea pensiilor speciale, tăierea ajutoarelor sociale pentru cei apți de muncă și reducerea numărului de bugetari.

„Voi candida. Noi suntem Dreapta Liberală, singurul partid politic care asumă în mod clar aceste măsuri. Anularea pensiilor speciale prin impozitarea lor cu 95%, anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă și concedierea a cel puțin 25% din bugetari. Socialiștii care de 30 de ani conduc România au crescut aparatul bugetar și probabil că intenționează să-l mai crească cu câteva sute de mii de persoane. Toate avantajele merg acolo pentru că toți cei care conduc România sunt bine ancorați în banul public”, a declarat Viorel Cataramă la Antena 3.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad