Connect with us

Administratie

14 șoferi și-au găsit mașinile blocate în această dimineață

Published

on

Noaptea trecută, în intervalul 02.00-06.00, polițiștii locali au acţionat pentru depistarea, sancţionarea şi descurajarea conducătorilor auto, care parchează pe timpul nopţii, în alte locuri decât cele special amenajate.

Acţiunea s-a finalizat cu blocarea unui număr de 14 autovehicule, în zona Piaţa Centrală a municipiului, str. Victorie, C-lea Naţională, b-dul G. Enescu. Conducătorii auto au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile HCL 292/2017, 8 cu amenda în valoare totală de 800 lei, iar 6 cu avertisment.

„Poliția Locală Botoșani are un număr de zece lucrători, pe trei schimburi dar avem peste 60-70 de sancțiuni pe săptămână doar în ceea ce privește parcările. Suprafața municipiului este de 1934 de hectare intravilan. Am demarat acțiuni pe timp de noapte pentru autovehiculele de marfă și călători. Șoferii parchează în fața blocului iar acea autoutilitară ocupă două locuri de parcare a autoturismelor. Locurile de parcare ale acestor autoutilitare sunt la sediile firmei. Deja am aplicat sancțiuni. În fiecare săptămână avem două-trei acțiuni doar pentru așa ceva”, a spus Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad