Connect with us

Evenimente

Individ cercetat în două dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului

Published

on

Vineri, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Flămânzi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul comunal D.C. 48 din loacalitatea Frumuşica, au observat un autoturism care se deplasa haotic.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire,  poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de circa 5 km,  până în localitatea Vlădeni Deal, unde acesta a abandonat autoturismul şi a intrat în curtea unor rude, fiind depistat în scurt timp de către poliţişti.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea acestuia în persoana unui bărbat de 41 de ani, din localitatea Târgu Frumos.  De asemenea, acesta figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar autoturismul avea inspecţia tehnică periodică expirată din anul 2018 şi asigurarea obligatorie expirată din anul 2017.

Cu ocazia testării cu aparatul alcoolscop a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )