Connect with us

Sanatate

Aparat în valoare de aproape 7000 euro, achiziționat de un centru din Botoșani. VEZI ce afecțiuni pot fi tratate

Published

on

Centrul WorkTape a achiziționat de curând un aparat de recuperare medicală care va fi folosit în tratarea bolilor reumatismale dar și a altor afecțiuni. Managerul centrului spune că este singurul aparat de acest gen din județul Botoșani.

Cryoair este folosit pentru tratarea afecțiunilor reumatismale (artrite, spondilite, gută, artrită reumatoidă, osteoartrite, lombosciatică, dorsalgii, sacralgii), în tratamente post-operatorii, entorse, contuzii, luxații, sindromul Sudeck, inflamații acute. De asemenea, este folosit pentru hemipareză spastică și parapareză, nevralgii, scleroză multiplă, nevrite acute, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni ligamentare și articulare.

Tratamentul acestor afecțiuni este realizat folosind diferiți agenți de răcire (fulgi de gheață, comprese, pungi, spray-uri de răcire, azot și aer rece).

„Este cel mai nou aparat din dotarea centrului nostru şi următorul ca valoare după colegii mei, cei care îl vor folosi în tratamentul bolilor reumatismale, dorsalgii, eczemă atopică, traumatisme sportive, recuperarea după intervenţii chirurgicale. Investim atât în pregătirea noastră, dar şi în cele mai noi tehnologii în recuperare medicală”, spune Mihai Venedict, managerul centrului WorkTape.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad