Connect with us

Sanatate

Primar ucis de un sistem sanitar corupt și bolnav. Toader Leampăr a murit într-un spital din Botoșani în care nu era niciun medic

Published

on

Primarul comunei Vorniceni a murit în această după amiază, pe holurile spitalului din Săveni. Niciun medic nu era la acea oră pentru a interveni în cazul în care apare o problemă gravă.

Toader Leampăr a început să se simtă rău și a decis să meargă la spitalul din Săveni numai că aici nu i-a putut acorda nimeni îngrijiri medicale. Nu era niciun medic în acel moment la unitatea medicală ci doar o asistentă care i-a transmis că poate pleca liniștit. La scurt timp bărbatul a căzut și a rămas inconștient. A fost chemată o ambulanță SMURD de la Botoșani dar a fost prea târziu. S-au făcut manevrele de resuscitare iar într-un final s-a declarat decesul.

După această tragedie, se nasc multe întrebări. Ce rost mai are spitalul din Săveni? Cheltuim multe miliarde de lei vechi pentru orgoliul unui primar care vrea să aibă spital în orașul lui? Ce fel de spital este ăla care nu are medici? La Săveni, este un spital sau un azil pentru bătrâni? Cine răspunde pentru că un om a murit pe holurile unui spital unde nu era niciun medic? Ce fac șefii Consiliului Județean, instituție care suportă toate cheltuielile spitalelor din Botoșani?

Încă o dată s-a dovedit că sistemul sanitar românesc este la pământ. Degeaba s-au mărit niște salarii pentru că problemele au rămas aceleași.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad