Connect with us

Sport

Patronul FC Botoșani este mulțumit de lot: Mai căutăm un fundaș central și un atacant

Published

on

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a mers în cantonamentul din Austria pentru a urmări meciurile amicale ale echipei antrenate de Marius Croitoru.

În primele trei meciuri amicale, FC Botoșani a înregistrat două victorii și a pierdut meciul jucat împotriva celor de la Ludogorets. Patronul FC Botoșani spune că în mare parte lotul este stabilit și că mai căută doar un atacant și un fundaș central.

„Echipa joacă fotbal, avem soluții iar atmosfera este una foarte bună. Am văzut meciul de ieri în care am dominat echipa de pe locul patru din Cehia. Foarte important este că sunt soluții pentru jucătorii sub 21 de ani. În cantonament sunt nouă jucători sub 21 de ani care pot juca în orice moment. Îl avem pe Chindriș care va fi titular, Haruț se pregătește foarte bine, mai sunt Piftor, Corban. Câmpanu este un copil foarte bun care poate fi o soluție. Îl mai avem pe Moescu, un copil de 18 ani de la echipa a doua care a jucat foarte bine. Nu îmi fac niciun fel de probleme în privința jucătorilor sub 21 de ani. Mai căutăm un fundaș central și un atacant”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad