Connect with us

Politica

Gelu Graur a intrat în USR: „Sunt sătul de ce văd în jurul meu, m-am săturat de fețele lor”

Published

on

Gelu Graur a decis să intre în politică și a ales Uniunea Salvați România. Fost jandarm și fost ofițer de poliție, Gelu Graur a spus că s-a săturat să comenteze de pe margine și că vrea să se implice activ în politică.

A ales Uniunea Salvați România, o formațiune politică nouă dar care la alegerile europarlamentare a fost foarte aproape de PNL și PSD.

„Nu am făcut niciodată politică. Am 40 de ani anul acesta. Eu m-am săturat de ce văd în jurul meu. M-am plâns în toate direcțiile și mi-au venit lacrimile înapoi din direcțiile respective. M-am săturat să am 40 de ani și să stau deoparte. Nu mai pot. Am tot ce îmi trebuie, nu-mi trebuie nimic acasă. Acasă în acel mediu mic, strâns, în pătrățica mea sunt fericit și perfect. Cum am făcut primul pas din casă, o iau razna, nu mai suport. Ați intrat într-o maternitate, într-un spital, într-o școală? Am fost în maternitate acum câteva zile, nu mai pot. M-am săturat să stau deoparte și să mă plâng. Nu mai am voie să mă mai plâng. De aia sunt aici. Sunt sătul de ce văd în jurul meu, m-am săturat de fețele lor. De 30 de ani ne tot spun, eu nu mai găsesc nicio scuză în nimeni de acolo”, a spus Gelu Graur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad