Connect with us
banner ad

Administratie

Povestea tânărului care va organiza cel mai mare protest din ultimele două decenii de la Botoșani

Published

on

Daniel Câșlariu (29 ani) s-a făcut remarcat la protestul din 9 aprilie când peste 500 de oameni au venit din mai multe comune în fața Consiliului Județean pentru a cere drumuri decente pe care să poată circula.

Tânărul din Trușești a venit la protest, a luat microfonul și a deveni în scurt timp un lider al protestatarilor. Ulterior, a fost invitat să participe la mai multe acțiuni organizate de grupurile civice din Moldova și nu numai. A participat inclusiv la protestul de la Iași împotriva lui Liviu Dragnea când și-a exprimat nemulțumirea față guvernarea PSD. Între timp, Daniel Câșlariu, împreună cu Cristian Andrioaei, un om de afaceri din Hlipiceni, s-au decis să organizeze în Botoșani un protest la care vor participa peste 2000 de oameni.

Daniel Câșlariu provine dintr-o familie cu patru copii, din comuna Trușești. În același an, familia Câșlariu a fost lovită de două tragedii. Tatăl lui Daniel a murit iar după jumătate de an casa familiei a fost distrusă într-un incendiu. A avut o copilărie grea dar nu a abandonat școala. După terminarea liceului, a fost nevoit să plece la muncă în străinătate. A lucrat cinci ani în Anglia după care a revenit acasă cu speranța de a-și face un viitor.

„Daniel Câșlariu este un simplu băiat de la țară. Sunt născut și crescut în comuna Trușești. Am terminat un liceu, am luat un bacalaureat. Vin dintr-o familie cu patru frați. Tatăl a murit pe 22 aprilie 1994, era pompier de meserie. Mama a rămas văduvă, cu patru copii. Fără serviciu. În același an, pe 27 noiembrie, ne-a luat foc și casa. Pe mine și pe unul din frații mei ne-a prins în interior, am fost nevoit să sar printr-un geam. Vă imaginați cât de greu a fost. Ne-a crescut, ne-a educat. După ce am terminat școala, am fost nevoit să plec. Am fost plecat cinci ani în Anglia, am strâns vreo doi bănuți, m-am întors acasă și am zis hai să fac ceva. De unde? Avem o țară în care trebuie să dăm mită, trebuie să fii prieten cu cel mai de sus… Dacă ești un simplu cetățean, nu te bagă nimeni în seamă”, a spus Daniel Câșlariu.

Mai citește: Cel mai mare protest organizat în ultimele două decenii la Botoșani. „Și-au anunțat prezența peste 2000 de oameni”

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )