Connect with us

Administratie

BOTOȘANI. Asfaltarea se termină acolo unde se termină comunele conduse de primari PSD

Published

on

Că investițiile se realizează pe criterii politice, nu mai este o noutate în județul Botoșani. Cine conduce Consiliul Județean, dirijează banii către primarii partidului din care face parte. S-a întâmplat în ultimele trei decenii și se întâmplă în continuare.

Anul acesta, șefii Consiliului Județean s-au decis să intervină pe drumul 291 C Dorohoi – Racovăț și au promis că se va turna un covor asfaltic până în zona punctului vamal care stă închis de ani buni. Au început asfaltarea dinspre Dorohoi, au asfaltat pe raza comunelor Șendriceni și Hilișeu dar s-au oprit la intrarea în comuna Pomârla. De ce? Primarul de la Pomârla nu mai este membru PSD.

„Înainte de alegeri au făcut stratul de asfalt prin comunele PSD Șendriceni și Hilișeu. Subit s-a întrerupt. Sunt în vacanță constructorii sau Consiliul Județean este în concediu și nu mai are interes după alegeri. Nu este o lucrare pe loturi ci este o lucrare antamată și care trebuie dusă la bun sfârșit. Întrebarea este când? Nu s-a întâmplat doar la mine. S-a întâmplat și la Hudești. Sunt lucruri de netrebnici ajunși în anumite funcții”, a spus Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad